• Aldo Gin Sempervivum

    9,55 27,87 
    Prvi porečki nefiltrirani craft Gin ALDO 52 ističe se aromom borovice te nježnom pratnjom okusa i mirisa osam začina koji izazivaju snažnu emociju vrhunskog destilata. Za dobivanje ovoga premium istarskog gina koristi se bazni destilat rakija komovica od grožđa malvazije. Svi začini maceriraju se direktno u bakrenom kotlu nekoliko dana te se redistilacija vrši na 80% alk. vol. u bakrenim kotlovima kako bi se zadržao samo najaromatičniji dio gin-a, njegovo “srce i duša”. Posebnost našega nefiltriranog gin-a ALDO 52 jesu jedinstvena mekoća i uravnoteženost svih aromatičnih okusa uz dominaciju borovice i mediteranskih začina. Za aromatiziranje našeg Gin-a ALDO 52 koristi se devet začina: borovica, korijander, anđelika, narančina korica, limunova korica, sladić, smilje, anis, cejlonski cimet. Savršenu kombinaciju čini istarski premium gin ALDO 52 i tonik uz dodatak svježe kriške naranče.    
  • Gin Adria NC

    13,99 25,99 

    Gin Adria NC je premium gin, ručno proizveden, odlikuje se jedinstvenim spojem tradicionalne destilacije i modernog okusa.

  • Gin Karolina Sempervivum

    19,91 33,18 
    Prvi istarski SLOE GIN pravljen od crne trnine koji svojim okusom neće nikoga ostaviti ravnodušnim.
  • Gin Sunset NC

    13,99 25,99 

    Gin Sunset Sloe NC je bogat i aromatičan gin, proizveden s dodatkom trnjina koje mu daju karakterističnu voćnu slatkoću i duboku crvenu boju. Savršeno uravnotežen, idealan je za uživanje u posebnim trenucima ili kao baza za profinjene koktele.

  • Gorki Pelinkovac NC

    10,99 22,99 

    Gorki Pelinkovac NC je vrhunski biljni liker, proizveden prema tradicionalnoj recepturi s naglaskom na aromatični pelin. Njegova bogata i intenzivna gorčina idealna je za ljubitelje autentičnih okusa i uživanje u opuštenim trenucima.

  • Liker Kruškovac NC

    10,99 22,99 

    Kruškovac NC je tradicionalni liker prepoznatljiv po bogatom, slatkom okusu sočnih krušaka. Njegova profinjena aroma čini ga savršenim izborom za uživanje samostalno ili kao dodatak desertima i koktelima.

  • Liker Lješnjak NC

    10,99 22,99 

    Liker Lješnjak NC je kremasti i bogati liker s intenzivnim okusom prženih lješnjaka. Savršen je za uživanje samostalno, uz kavu ili kao dodatak raznim slasticama i koktelima.

         
  • Liker Teranino NC

    10,99 22,99 

    Liker Teranino NC je aromatični liker proizveden od vrhunskog vina teran, obogaćen notama začina i voća. Njegov bogati okus i skladna slatkoća čine ga savršenim izborom za uživanje u posebnim trenucima ili kao dodatak koktelima.

  • Rakija Šljivovica NC

    10,99 22,99 

    Rakija Šljivovica NC je tradicionalna rakija vrhunske kvalitete, proizvedena od pažljivo odabranih zrelih šljiva. Njezin bogat i skladan okus čini je savršenim izborom za ljubitelje autentičnih domaćih rakija.

  • Rakija Smokva NC

    10,99 22,99 

    Rakija Smokva NC  je autentičan spoj vrhunske rakije i sočnih, cijelih smokava koje dodatno obogaćuju njezin okus. Ova jedinstvena rakija odiše mediteranskim duhom, savršena za uživanje u posebnim prilikama.

  • Rossi Amaro Istriano

    5,31 19,91 
    Amaro Istriano obitelji Rossi je fini digestiv rađen po bogatim recepturama starih talijanskih Amara. Dobro uravnotežen miris prožet je aromama bobičastih plodova, začinskih trava i korijena, a u završnici je pun citrusnih nota. Okusom podsjeća na zeleni orah, badem, encijan, mediteransko bilje i korijenje. Liker ima dugu i finu završnicu sa elegantnim citrusnim gorko-slatkastim aftertaste-om. Predložena temperatura posluživanja je 8 – 10 °C. Treba ga poslužiti ohlađenog ili s ledom uz koricu naranče. Odlično se kombinira sa suhim voćem ili kao digestivni napitak nakon bogatog obroka.
  • Rossi Biska

    5,31 21,90 
    Biska obitelji Rossi je tradicionalno rađena istarska rakija na bazi četiri puta redistilirane komovice od Malvazije istarske oplemenjene maceracijom listova imele (Viscum album). Krasi je duboka boja karamela. Bistra je i gusta, intenzivnog mirisa u kojem prevladavaju medene note, note višnje u čokoladi, te malo začinskih i travnatih nota. Na okusu je blago slatkasta, elegantna, topla, nježna i puna. Predložena temperatura posluživanja je 10 – 12 °C. Treba se poslužiti ohlađena i bez leda. Odlična za samostalnu konzumaciju ili sljubljenu uz odležane sireve i crveno meso. Na sobnoj temperaturi idealno se sljubljuje s vrhunskim cigarama.
  • Rossi Epulon Pelinkovac

    5,31 19,91 
    Pelinkovac Epulon obitelji Rossi hommage je Epulonu, legendarnom Istarskom kralju. Njegova borba za slobodu protiv moćnog rimskog carstva ogleda se u borbi slatkog s gorkim okusom ovog elegantnog likera. Na mirisu dominira aroma pelina popraćena vanilijom, karamelom i citrusima. Na okusu je gorčina pelina delikatno uravnotežena bogatim notama citrusa, anisa, vanilije i karamela. Okrunjen je finim, slatkasto gorkastim i dugotrajnim završetkom. Preporučena temperatura posluživanja je 8 – 10 °C. Epulon treba biti poslužen ohlađen i bez leda ili s ledom, s korom naranče ili limuna. Ide dobro u kombinaciji sa suhim voćem ili kao digestivni napitak nakon bogatog obroka.
  • Rossi Komovica Malvazija Istarska

    5,31 21,23 
    Malvazija istarska obitelji Rossi je tradicionalno rađena istarska Komovica napravljena destilacijom probrane komine grožđa od autohtone domaće malvazije. Redistilirana je četiri puta kako bi, uz kristalnu bistrinu i prozirnost, dobila svoju intenzivnu punoću i eleganciju okusa. Decentan miris sorte prati miris cvijeća, kore agruma i začinskog bilja. Na okusu je suha i ugodno topla, s dugotrajnim i mekanim završetkom. Predložena temperatura posluživanja je 8 – 10 °C. Treba ju poslužiti ohlađenu i bez leda. Odlična za samostalnu konzumaciju ili sljubljenu uz riblji carpaccio.
  • Rossi Loza Muškat Žuti

    5,31 21,90 
    Muškat žuti obitelji Rossi je tradicionalna rađena istarska loza spravljena od probranog grožđanog masulja najnijeg žutog muškata. Redistilirana je četiri puta kako bi, uz kristalnu bistrinu i prozirnost, dobila svoju intenzivnu punoću i eleganciju okusa. Punoću sortnog mirisa muškata slijede nota livadnog cvijeća te nota kruške i jabuke. Miris je trajan te harmoničan. Na okusu je suha, mekana i topla, s dugotrajnim završetkom. Predložena temperatura posluživanja je 8 – 10 °C. Treba ju poslužiti ohlađenu i bez leda. Odlična za samostalnu konzumaciju ili uz riblje salate.
  • Rossi Medenica

    5,31 21,90 
    Medenica obitelji Rossi je tradicionalno rađena istarska rakija na bazi četiri puta distilirane komovice od Malvazije istarske oplemenjene dodatkom finog cvjetnog meda. Zlatne boje meda i guste strukture koja se sporo spušta niz stijenke čaše, na mirisu otkriva note šumskog kestena i livadskog cvijeća. na mirisu otkriva note šumskog kestena i livadskog cvijeća. Na okusu dominira slatkoća, koja daje trajnost finog, elegantnog i zaokruženog okusa. Predložena temperatura posluživanja je 8 – 10 °C. Treba ga poslužiti ohlađenog Odlična za samostalnu konzumaciju ili sljubljenu uz deserte te slatko-pikantna jela.
  • Rossi Teranino

    5,31 19,91 
    Teranino obitelji Rossi je fini liker od autohtonog istarskog terana, obogaćen maceracijom šumskog voća i probranih začina. U okusu i na mirisu, fortificirano vino (Teranino) prožeto je notama borovnice, šumskog voća i citrusa s laganim slatkastim završetkom note cimeta i klinčića. Vrlo lagan i pitak liker. Predložena temperatura posluživanja je 10 – 12 °C. Treba ju poslužiti ohlađenu i bez leda. Odlično se kombiniras desertima od čokolade ili slasticama od šumskog voća ili kao digestivni napitak nakon bogatog obroka.
  • Rossi Travarica

    5,31 21,23 
    Travarica obitelji Rossi je tradicionalno rađena istarska rakija na bazi četiri puta redistilirane komovice od Malvazije istarske oplemenjene maceracijom 15 vrsti mediteranskih aromatskih trava. Odležala je 6 mjeseci u barrique bačvama. Toplo žute boje sa zlatnim odsjajem i fine gustoće, u mirisu podsjeća na orah, bademe, lješnjak i kadulju. Na okusu je suha, topla s jako malom dozom trpkosti. Intenzivan i dugačak, ali lagano gorkast završetak. Predložena temperatura posluživanja je 10 – 12 °C. Treba se poslužiti ohlađena i bez leda. Odlična za samostalnu konzumacijuili sljubljenu uz ratatouille te jela od kuhanog i pečenog povrća.

Naslov

Go to Top